Detacheren

Voordelen van flexkrachten

Door onze jarenlange ervaring maken wij het mogelijk om de juiste match te maken tussen werknemers en ondernemingen. Naast de werving en selectie nemen wij ook de gehele personeelsadministratie uit handen en houden wij u op de hoogte van de voor u relevante wet- en regelgeving aangaande flexibele arbeid.

De voordelen van detacheren bij Recolo

  • Geen tijd meer steken in de lange zoektocht naar vakkrachten

  • Snel en flexibel inzetten van gemotiveerd personeel

  • Ideale oplossing tijdens ziekte, feestdagen en vakantieperiodes

  • Betaal alleen voor de uren die de flexkracht voor u werkt

  • Geen administratieve rompslomp van de personeelsadministratie

  • Geen kosten bij ziekte en langdurige arbeidsongeschiktheid

  • Praktisch advies voor de inrichting van uw flexibele arbeidsorganisatie

Geen tijd meer steken in de vaak lange zoektocht naar schaarse vakkrachten

Wij nemen het hele zoekproces bij u uit handen. Wij plaatsen vacatures en gaan actief hunten op jobboards, social media, binnen ons eigen netwerk en in onze database. Wij behandelen de reacties, voeren de eerste sollicitatiegesprekken en maken de voorselectie voor u. U houdt natuurlijk de touwtjes in handen want de werknemer komt eerst bij u op gesprek voor hij of zij gaat starten. U heeft dus altijd het eindoordeel zodat alleen de werknemers starten die u zelf heeft gekozen.
Snel en flexibel inzetten van gemotiveerd personeel
Wij hebben een ruime database met gemotiveerde flexkrachten mét ervaring die direct structureel of in drukke periodes ingezet kunnen worden. Uiteraard verzorgen wij de gehele werving en selectieprocedure om voor u de juiste flexkracht te vinden.

Ideale oplossing tijdens ziekte, feestdagen en vakantieperiodes

Het kan zijn dat u tijdens deze drukkere periodes extra handjes op de werkvloer kan gebruiken, maar dat het lastig is personeel te vinden op korte termijn voor een korte periode. Bij zo’n situatie kan detacheren bij Recolo een goede en passende oplossing voor u zijn. Ook kunnen onze flexkrachten worden ingezet om vast personeel te vervangen bij (langdurige) ziekte, zwangerschapsverlof of vakanties.

Betaal alleen voor de uren die de flexkracht voor u werkt

U ontvangt van ons alleen een factuur over de daadwerkelijk gewerkte uren door de flexkracht(en). Dit bieden wij aan via een handig online urenregistratie systeem waardoor het voor u volledig overzichtelijk blijft.

Geen administratieve rompslomp van de personeelsadministratie

Wij zorgen ervoor dat alle wet- en regelgeving correct wordt toegepast en de lonen netjes op tijd worden uitbetaald terwijl u zich kunt richten op uw onderneming.

Geen kosten bij ziekte en langdurige arbeidsongeschiktheid

Wij zijn werkgever, dus u heeft geen werkgeversrisico’s meer. Ziekte en verzuim zijn voor onze rekening. Wij betalen het salaris door en u heeft geen aanvullende kosten waardoor er op korte termijn een vervanger geregeld kan worden.

Praktisch advies voor de inrichting van uw flexibele arbeidsorganisatie

Recolo heeft een juridische afdeling gespecialiseerd in wet- en regelgeving inzake flexibele arbeid. Voor advies en informatie over relevante ontwikkelingen in de wet- en regelgeving aangaande arbeidsrelaties kunt u te allen tijde terecht bij uw kennispartner Recolo.

Heeft u nog vragen?

Onze adviseurs staan u graag te woord. We werken transparant dus u weet te allen tijde waar u aan toe bent. We maken een aanbod op maat dat het beste past bij de situatie binnen uw bedrijf. Uiteraard is het aanbod geheel vrijblijvend.

Neem contact op met onze relatiemanager voor meer informatie.

Mickey Meynckens
mickey@recolo.nl