Recolo » Handhaving & Toezicht

Handhaving en Toezicht

Handhaving en Toezicht is een domein waar de laatste jaren steeds meer behoeften liggen bij gemeenten en uitvoeringsorganisaties. Recolo ondersteunt hen hierbij en biedt tal van kandidaten perspectief op een carrière in de publieke en private sector op diverse opleidingsniveau’s. Recolo kijkt verder dan werkervaring en matcht met overtuiging  ook op ambitie en persoonlijkheid.

Dienstverlening

Recolo bouwt al ruim 12 jaar aan structurele relaties met opdrachtgevers. Dit doen we door intensief samen te werken, ons goed aan te passen aan uw wensen en door samen te blijven investeren in ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers.

Meer informatie

Werken bij Recolo

Bij Recolo kijken we niet alleen naar werkervaring in de sector. Competenties en motivatie zijn voor ons net zo belangrijk om succesvol te worden als toezichthouder, beveiliger of BOA. Dus ook zonder specifieke ervaring maken we graag kennis met jou.

Meer informatie

Recolo Academy

Bij Recolo investeren we in mensen. Wil je jezelf omscholen of bijscholen op het gebied van handhaving toezicht of beveiliging? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied en je langdurig aan onze organisatie te binden.

Meer informatie

Check jouw salaris 

Wat zou je moeten verdienen met jouw ervaring? Of je nu nog weinig ervaring hebt of al een tijd actief bent als BOA, met onze calculator heb je snel een beeld wat je zou moeten verdienen als je aan de slag gaat als BOA.

Voordelen Recolo

Wat anderen over ons zeggen op Google Reviews

Het is een erg prettig bureau om mee samen te werken. Ze zijn bijna altijd bereikbaar voor vragen en ze zijn erg geïnteresseerd in hun medewerkers. Ook voor jou zoeken ze de juiste plek om te werken.

Rianne Dekkers

Gelijk na het eerste gesprek al aan een baan geholpen! Contract snel en netjes opgesteld, duidelijke afspraken en weten waar je aan toe bent. super tof!

Chanice Schotvanger

Ik heb met name contact gehad met Anne/Anna en de ervaring met haar heb ik als zeer positief ervaren. Dit is een bureau dat je als uitzendkracht met respect behandelt – eerder uitzondering dan regel in deze branche. Verbeterpunt zou ik zeggen zou een app zijn waarin je je uren makkelijk kunt registreren en kunt bijhouden of ze goed uitbetaald zijn. Maar van wat ik kan zien in de pdf’s in de mail zijn mijn uren netjes uitbetaald, dus vijf sterren

Jan van Galen