Recolo » Handhaving & Toezicht » Domein V Werk, inkomen en zorg

BOA

Domein V Werk, inkomen en zorg

De boa voor de strafrechtelijke handhaving op het gebied van werk, inkomen, belastingen en sociale zaken.

In Domein 5 vallen de BOA die verantwoordelijk zijn voor het handhaven van overtredingen binnen de sociale zekerheid zoals de participatiewet, De Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte werkloze werknemers (IOAW), Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijke arbeidsongeschikte werkloze werknemers (IOAZ), Wet sociale werkvoorziening (WSW), Besluit bijstandsverlening zelfstandigen 2004 (Bbz 2004), Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo), Wet inburgering, en de wet basisregistratie personen (BRP)

Om werkzaam te zijn in dit domein dient de BOA in het bezit te zijn van een geldig BOA-getuigschrift. Indien de BOA beschikt over politiebevoegdheden en geweldsmiddelen dient hij of zij in het bezit te zijn van een RTGB certificaat.

De bekwaamheidseis bestaat uit het boa basisexamen (het boa-getuigschrift) en – indien de boa

Dienstverlening

Recolo bouwt al ruim 12 jaar aan structurele relaties met opdrachtgevers. Dit doen we door intensief samen te werken, ons goed aan te passen aan uw wensen en door samen te blijven investeren in ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers.

Meer informatie

Werken bij Recolo

Bij Recolo kijken we niet alleen naar werkervaring in de sector. Competenties en motivatie zijn voor ons net zo belangrijk om succesvol te worden als toezichthouder, beveiliger of BOA. Dus ook zonder specifieke ervaring maken we graag kennis met jou.

Meer informatie

Recolo Academy

Bij Recolo investeren we in mensen. Wil je jezelf omscholen of bijscholen op het gebied van handhaving toezicht of beveiliging? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied en je langdurig aan onze organisatie te binden.

Meer informatie

Voordelen Recolo

Wat anderen over ons zeggen op Google Reviews

Het is een erg prettig bureau om mee samen te werken. Ze zijn bijna altijd bereikbaar voor vragen en ze zijn erg geïnteresseerd in hun medewerkers. Ook voor jou zoeken ze de juiste plek om te werken.

Rianne Dekkers

Gelijk na het eerste gesprek al aan een baan geholpen! Contract snel en netjes opgesteld, duidelijke afspraken en weten waar je aan toe bent. super tof!

Chanice Schotvanger

Ik heb met name contact gehad met Anne/Anna en de ervaring met haar heb ik als zeer positief ervaren. Dit is een bureau dat je als uitzendkracht met respect behandelt – eerder uitzondering dan regel in deze branche. Verbeterpunt zou ik zeggen zou een app zijn waarin je je uren makkelijk kunt registreren en kunt bijhouden of ze goed uitbetaald zijn. Maar van wat ik kan zien in de pdf’s in de mail zijn mijn uren netjes uitbetaald, dus vijf sterren

Jan van Galen