Recolo » Hospitality

Hospitality

Recolo is al ruim 15 jaar een betrouwbare partner voor horecaondernemingen in en rondom Amsterdam voor het vinden van geschikt horecapersoneel.

In 2006 is Recolo begonnen met de bemiddeling van dag- en nachtreceptionisten voor Amsterdamse hotels. Door de toenemende vraag naar gekwalificeerd horecapersoneel is Recolo in de loop der jaren in de brede behoefte van de dynamische Amsterdamse horeca gaan voorzien. Behalve hotelreceptionisten bemiddelt Recolo zoal in nachtportiers, housekeepers, ontbijtmedewerkers, gastheren en -vrouwen, barmedewerkers, koks, bediening medewerkers en afwassers.

Met onze kennis van het horecawezen en van het uitzenden zijn wij in staat om snel en gekwalificeerd horecapersoneel te bemiddelen. Wilt u een keer kennismaken met onze recruiters, we komen graag bij u langs voor om onze dienstverlening aan u toe te lichten. U bent uiteraard ook van harte welkom voor een kop koffie bij ons kantoor op het Damrak.

Dienstverlening

Recolo bouwt al ruim 15 jaar aan structurele relaties met opdrachtgevers. Dit doen we door intensief samen te werken, ons goed aan te passen aan uw wensen en door samen te blijven investeren in ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers.

Meer informatie

Werken bij Recolo

Bij Recolo kijken we niet alleen naar werkervaring in de sector. Competenties en motivatie zijn voor ons net zo belangrijk om succesvol te worden als kok, hotelreceptionist, afwasser of housekeeper. Dus ook zonder specifieke ervaring maken we graag kennis met jou.

Meer informatie

Recolo Academy

Bij Recolo investeren we in mensen. Wil je jezelf omscholen of bijscholen? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied en je langdurig aan onze organisatie te binden.

Meer informatie

Voordelen Recolo

Wat anderen over ons zeggen op Google Reviews

Het is een erg prettig bureau om mee samen te werken. Ze zijn bijna altijd bereikbaar voor vragen en ze zijn erg geïnteresseerd in hun medewerkers. Ook voor jou zoeken ze de juiste plek om te werken.

Rianne Dekkers

Gelijk na het eerste gesprek al aan een baan geholpen! Contract snel en netjes opgesteld, duidelijke afspraken en weten waar je aan toe bent. super tof!

Chanice Schotvanger

Ik heb met name contact gehad met Anne/Anna en de ervaring met haar heb ik als zeer positief ervaren. Dit is een bureau dat je als uitzendkracht met respect behandelt – eerder uitzondering dan regel in deze branche. Verbeterpunt zou ik zeggen zou een app zijn waarin je je uren makkelijk kunt registreren en kunt bijhouden of ze goed uitbetaald zijn. Maar van wat ik kan zien in de pdf’s in de mail zijn mijn uren netjes uitbetaald, dus vijf sterren

Jan van Galen