Snelle Afwassers Nodig?

MAAK KENNIS MET RECRUITERS JJ & ANNE

020-3446300
jj@recolo.nl

Ruim 10 jaar ben ik betrokken bij Recolo en richt me onder meer op de afwastak van Recolo Hospitality. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met de doelgroep en weet deze doelgroep voor langere duur te binden. Door wederzijdse loyaliteit ben ik in staat om met een stabiele pool de Amsterdamse horeca te helpen bij het invullen van hun spoelkeuken met betrouwbare afwassers.

Waarom opdrachtgevers kiezen voor Recolo Hospitality

  • Specialistische vakkennis aanwezig
  • 1 op 1 begeleiding van het gehele traject
  • Uitbesteding van de planning
  • Altijd persoonlijk contact en 24/7 bereikbaar
  • Vaste betrouwbare pool voor iedere opdrachtgever

Op mijn 14e ben ik begonnen in de spoelkeuken en heb in de 10 jaar daarna alle facetten van de horeca doorlopen totdat ik 2 jaar geleden manager werd van restaurant Mazzo te Amsterdam.

Door mijn lange werkervaring in de Horeca weet ik welke uitdagingen horeca ondernemers momenteel hebben op het gebied van personeel en kan u goed ondersteunen bij de invulling van uw flexible personeelsinzet- en planning.

Ik heb mijn specialisme gemaakt van het werven, begeleiden en training van de perfect  kandidaat voor uw organisatie. Medewerker bediening, bartenders, runners of management ik weet ze te vinden, binden en boeien. Doordat ik de juiste match maak, zit je meteen aan tafel met de juiste kandidaat.

Onze partners

Wij nemen binnen 6 uur contact met u op voor een afspraak om uw wensen door te nemen.

Hotel receptionist - Recolo

Zoekt u ook ander horeca personeel?

Klik op 1 van de onderstaande buttons. Recolo Hospitality – Werving en SelectieDetacherenPayroll