Vind nu de juiste medewerker bediening

MAAK KENNIS MET RECRUITER Romi Panday

06- 31698180
romi@recolo.nl

Net dat extra stukje gastvrijheid bieden, dat is wat ik belangrijk vind om mee te geven aan mijn kandidaten. Door de jaren heen heb ik gemerkt hoe noodzakelijk het is voor de horeca om een vast en sterk team te hebben staan. Analyseren, vertrouwen en meedenken zijn mijn core vaardigheden. Graag help ik u bij het versterken van uw team voor een succesvolle onderneming.

Mijn passie voor de hospitality is al vroeg begonnen. Ik heb inmiddels zeven jaar horeca-ervaring in verschillende functies en segmenten die mijn kennis hebben verbreed. Van foodtrucks naar het hogere segment en van een gezellig café naar een chique hotel. Er is weinig wat ik niet heb ondervonden. Daarbij heb ik mijn hotel- & horecaondernemer diploma behaald en mij gespecialiseerd op het gebied van gastvrijheid. Na jarenlange ervaring op de werkvloer heb ik mijn expertise verlegd naar het kantoor. Nu haal ik mijn energie uit het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer.

Waarom opdrachtgevers kiezen voor Recolo Hospitality

  • Specialistische vakkennis aanwezig
  • 1 op 1 begeleiding van het gehele traject
  • Uitbesteding van de planning
  • Altijd persoonlijk contact en 24/7 bereikbaar
  • Vaste poule voor iedere opdrachtgever
  • Getraind en geschoold personeel

Op mijn 14e ben ik begonnen in de spoelkeuken en heb in de 10 jaar daarna alle facetten van de horeca doorlopen totdat ik 2 jaar geleden manager werd van restaurant Mazzo te Amsterdam.

Door mijn lange werkervaring in de Horeca weet ik welke uitdagingen horeca ondernemers momenteel hebben op het gebied van personeel en kan u goed ondersteunen bij de invulling van uw flexible personeelsinzet- en planning.

Ik heb mijn specialisme gemaakt van het werven, begeleiden en training van de perfect  kandidaat voor uw organisatie. Medewerker bediening, bartenders, runners of management ik weet ze te vinden, binden en boeien. Doordat ik de juiste match maak, zit je meteen aan tafel met de juiste kandidaat.

Onze partners

Wij nemen binnen 6 uur contact met u op voor een afspraak om uw wensen door te nemen.

Hotel receptionist - Recolo

Zoekt u ook ander horeca personeel?

Klik op 1 van de onderstaande buttons. Recolo Hospitality – Werving en SelectieDetacherenPayroll