Vind nu de juiste medewerker bediening

recruiter-van-bedieningMAAK KENNIS MET RECRUITER ANNE BURGER

06- 10505196
anne@recolo.nl

Ik ben een gedreven persoonlijkheid die houdt van ondernemen en zich vastbijt in uitdagingen en problemen die opgelost moeten en kunnen worden. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is waar ik voor sta. Ik doe het goed of ik doe het niet. Graag adviseer ik opdrachtgevers hoe om te gaan met de verschillende uitdagingen op de krappe arbeidsmarkt voor de Amsterdamse horeca.

Waarom opdrachtgevers kiezen voor Recolo Hospitality

  • Specialistische vakkennis aanwezig
  • 1 op 1 begeleiding van het gehele traject
  • Uitbesteding van de planning
  • Altijd persoonlijk contact en 24/7 bereikbaar
  • Vaste poule voor iedere opdrachtgever
  • Getraind en geschoold personeel

Op mijn 14e ben ik begonnen in de spoelkeuken en heb in de 10 jaar daarna alle facetten van de horeca doorlopen totdat ik 2 jaar geleden manager werd van restaurant Mazzo te Amsterdam.

Door mijn lange werkervaring in de Horeca weet ik welke uitdagingen horeca ondernemers momenteel hebben op het gebied van personeel en kan u goed ondersteunen bij de invulling van uw flexible personeelsinzet- en planning.

Ik heb mijn specialisme gemaakt van het werven, begeleiden en training van de perfect  kandidaat voor uw organisatie. Medewerker bediening, bartenders, runners of management ik weet ze te vinden, binden en boeien. Doordat ik de juiste match maak, zit je meteen aan tafel met de juiste kandidaat.

Onze partners

Wij nemen binnen 6 uur contact met u op voor een afspraak om uw wensen door te nemen.
captcha

Hotel receptionist - Recolo

Zoekt u ook ander horeca personeel?

Klik op 1 van de onderstaande buttons. Recolo Hospitality – Werving en SelectieDetacherenPayroll