Aanvraag Hotelreceptie 2018-10-30T20:54:03+00:00

Vind nu de juiste hotel receptionist

MAAK KENNIS MET RECRUITER NANDA BENNEKRecruiter-hotel-receptionistenER

06- 2883 6594
nanda@recolo.nl

De service van het hotel is bijna altijd bepalend voor het verblijf van de gasten. Daarom ben ik constant op zoek naar het vinden van personeel voor de front-office die hostmanship in hun DNA hebben zitten.

Graag kom ik in gesprek met u om van u te horen wat nog meer belangrijk voor u is  zodat ik de perfecte match kan maken.

Waarom opdrachtgevers kiezen voor Recolo Hospitality

  • 100% opkomstgarantie
  • 24/7 bereikbaar
  • Receptionisten met BHV
  • Flexibel inzetbaar, onze receptionisten hebben ervaring in dag en nachtreceptie
  • Onze Recruiters hebben zelf frontoffice ervaring
  • Onze receptionisten volgen gastvrijheid en  up- en cross selling trainingen

Acht jaar lang heb ik als reisleidster in diverse landen gewerkt. Hierbij had ik dagelijks contact met de hoteliers en de gasten. Tevens heb ik als receptionist in verschillende hotels gewerkt. Daarna heb ik 9 jaar lang voor een hotelketen als accountmanager gewerkt en was ik verantwoordelijk voor de optimale tevredenheid van mijn opdrachtgevers.

Onze partners

Wij nemen binnen 6 uur contact met u op voor een afspraak om uw wensen door te nemen.

Hotel receptionist - Recolo

Zoekt u ook ander horeca personeel?

Klik op 1 van de onderstaande buttons. Recolo Hospitality – Werving en SelectieDetacherenPayroll