Vind nu de juiste housekeepers

Vacature vrijgekomen?

MAAK KENNIS MET RECRUITER PUCK VISSER

Doelgericht, meedenken en communicatie zijn mijn kerncompetenties.

Zelf ben ik vier jaar werkzaam geweest als operationeel manager bij een schoonmaakorganisatie gevestigd op schiphol. In deze rol heb ik veel ervaring opgedaan in het optimaliseren van de werkprocessen en de organisatie van schoonmaak voor grote bedrijven gevestigd in de randstad. Sinds 2017 ben ik werkzaam als recruiter voor de housekeeping in de hotelbranche in de randstad.

Graag denk ik doelgericht met u mee hoe wij uw flexibele schil optimaal kunnen inrichten, de werkprocessen soepel kunnen laten verlopen en de prestaties van het personeel kunnen optimaliseren. De onderlinge communicatie staat bij mij hoog in het vaandel om zo de verwachtingen van beide partijen te schetsen. In een samenwerking sta ik niet aan één kant, maar aan twee.

Waarom opdrachtgevers kiezen voor Recolo Hospitality

  • 24/7 bereikbaar
  • Vaste gezichten
  • Streven naar 100% opkomst
  • Kandidaten mét en zonder ervaring naar wens opdrachtgever
  • Kennis van horeca
  • Recruitment door collega uit het vak
  • Uitbesteding van de planning

Ik kom graag bij u langs om door te spreken waarbij ik u kan helpen in het aanleveren van de juiste werknemers.

Onze Partners

Wij nemen binnen 6 uur contact met u op voor een afspraak om uw wensen door te nemen.

Hotel receptionist - Recolo

Zoekt u ook andere horeca personeel?

Klik op 1 van de onderstaande buttons. Recolo Hospitality – Werving en SelectieDetacherenPayroll