Vind nu de juiste horecamedewerker

Zoek je een zelfstandig werkend kok, chef-kok, chef de partie, hulpkok, bediening, afwasser, flexibel of vast? Wij regelen het voor je.

MAAK KENNIS MET RECRUITER ALEXANDER
06- 38316237
chefs@recolo.nl

Na het behalen van zijn diploma tot zelfstandige werkende kok heb ik in de afgelopen jaren gewerkt bij verschillende restaurants in Amsterdam. Daarnaast heb ik een opleiding tot patissier en chocolatier afgerond. Met deze vakkennis ben ik aan de slag gegaan bij Patisserie Tout in Amsterdam, waar ik heb gewerkt als chocolatier.

In mijn brede horeca ervaring heb ik bij onder andere bij het Hilton, restaurant Merkelbach, restaurant Sucre en The Location gewerkt als chef de partie. Ik heb op verschillende afdelingen binnen de keuken ervaring opgedaan, waardoor ik een brede kennis heb ontwikkeld binnen het vakgebied van de horeca en catering. Kortom; ik weet hoe het er in de keuken aan toegaat.

Waarom opdrachtgevers kiezen voor Recolo Hospitality

  • Recruiters die zelf jarenlang kok zijn geweest die de taal spreken van het koksvak
  • Snel werving & selectieproces, vaak al binnen een week 1 of meer geschikte kandidaten
  • Ik ben je vaste contactpersoon bij Recolo Hospitality
  • Altijd kandidaten op maat

Snel een nieuwe collega nodig?

Zoek je een zelfstandig werkend kok, chef-kok, chef de partie, hulpkok, flexibel of vast? Wij regelen het voor je. Uit de reacties uit ons netwerk van koks kiezen wij de koks die het beste passen bij de functiebeschrijving. Ik beloof je dat ik binnen een week al een of meer geschikte kandidaten aan je kan voorstellen.

Onze Partners

Ben jij een kok en op zoek naar vacatures voor koks om te werken als kok in Amsterdam, Haarlem of Den Haag? Bekijk dan hier onze kok vacatures.

Wij nemen binnen 6 uur contact met u op voor een afspraak om uw wensen door te nemen.


Hotel receptionist - Recolo

Zoekt u ook andere horeca personeel?