Onze werkwijze

Onze focus ligt op het vinden en verbinden van professionals met een hart voor gastvrijheid en gastronomie. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit en dat trekt ambitieuze, gedreven mensen en opdrachtgevers die beleving van de gasten hoog in het vaandel hebben staan. Samen met onze Recolisten en opdrachtgevers streven we naar langdurige arbeidsrelaties en bieden ambitieuze Recolisten de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen om zowel persoonlijk als professioneel door te groeien in de hospitality sector. “Samen werken aan beleving” is ons motto en is volgens ons de basis om succesvol te zijn in de sector.

Onze Missie

Onze missie is het vergroten van duurzame instroom van personeel voor de horecasector. Recolo Hospitality geeft hier invulling aan door kandidaten met, maar ook zonder ervaring, kansen te bieden en hen intensief te begeleiden. Dit doen we tijdens het werk, door praktijkonderwijs en aanvullende scholing aan te bieden en uitzicht te bieden op een succesvolle carrière in de sector.

Onze Kernwaarden

AMBITIEUS.

Wij leggen de lat hoog en stellen duidelijke doelen: realistische doelen, waarvoor we als team vol voor gaan.

ENERGIEK.

365 dagen per jaar gaat de Horeca door voor zijn gasten, dus wij ook.  Elke dag van het jaar staan we klaar voor onze werknemers en opdrachtgevers om er weer een geslaagde dag of nacht van te maken

BETROUWBAAR.

Afspraak is afspraak en hier wijken we niet van af. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

COMMUNICATIE.

In voor- en tegenspoed, wij staan altijd voor oprechte communicatie met onze werknemers en opdrachtgevers.

FLEXIBEL.

Bij ons kan het ook anders. Wij staan altijd open voor nieuwe oplossingen en vormen van onderlinge samenwerking.