Wie zijn we?

Recolo is hét bemiddelingsbureau voor de horecabranche

Recolo Hospitality is al ruim 10 jaar een betrouwbare partner voor horecaondernemingen in en rondom Amsterdam voor het vinden van geschikt horecapersoneel.

In 2006 is Recolo begonnen met de bemiddeling van dag- en nachtreceptionisten voor Amsterdamse hotels. Door de toenemende vraag naar gekwalificeerd horecapersoneel is Recolo in de loop der jaren in de brede behoefte van de dynamische Amsterdamse horeca gaan voorzien. Behalve hotelreceptionisten bemiddelt Recolo zoal in nachtportiers, housekeepers, ontbijtmedewerkers, gastheren en -vrouwen, barmedewerkers, koks, bediening medewerkers en afwassers.

Het team van Recolo bestaat uit negen medewerkers met jarenlange ervaring in de horeca en met een achtergrond in de uitzendbranche. Dagelijks zijn wij op zoek zijn naar de perfecte match tussen opdrachtgevers en werknemers. Daarnaast verzorgen wij de administratie en verloning van de uitzend- en payroll krachten.

Met onze kennis van het horecawezen en van het uitzenden zijn wij in staat om snel en gekwalificeerd horecapersoneel te bemiddelen. Wilt u een keer kennismaken met onze recruiters, we komen graag bij u langs voor om onze dienstverlening aan u toe te lichten. U bent uiteraard ook van harte welkom voor een kop koffie bij ons kantoor op het Damrak.

Recolo is een NEN 4400-1 gecertificeerde uitzendonderneming en levert uitzendkrachten aan ruim 50 cafés, restaurants en hotels.