Wie zijn we?

Recolo is hét bemiddelingsbureau voor flexibel personeel.

Recolo is al ruim 10 jaar een betrouwbare HR partner voor de inhuur van flexibel personeel

In 2006 is Recolo begonnen met de bemiddeling van dag- en nachtreceptionisten voor Amsterdamse hotels. Door de toenemende vraag naar gekwalificeerd horecapersoneel is Recolo in de loop der jaren in de brede behoefte van de dynamische Amsterdamse horeca gaan voorzien. Inmiddels heeft Recolo de dienstverlening verder uitgebreid naar andere sectoren zoals facilities, beveiliging, zorg, bouw en techniek.

Het team van Recolo bestaat uit negen medewerkers met jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Dagelijks zijn wij op zoek zijn naar de perfecte match tussen opdrachtgevers en werknemers. Daarnaast verzorgen wij de administratie en verloning van de uitzend- en payroll krachten.

Met onze kennis van het van het uitzenden zijn wij in staat om snel en gekwalificeerd personeel te bemiddelen. Wilt u een keer kennismaken met onze recruiters, we komen graag bij u langs voor om onze dienstverlening aan u toe te lichten. U bent uiteraard ook van harte welkom voor een kop koffie bij ons kantoor in Amsterdam of Haarlem.

Recolo is een NEN 4400-1 gecertificeerde uitzendonderneming en tevens aangesloten bij de ABU, de branchevereniging voor uitzendondernemingen.