Payroll

Uw ideale payrolling partner

Onze corebusiness is het ondersteunen van horeca en beveiligingsbedrijven  op het gebied van HR. Recolo maakt het mogelijk om uw hele personeelsadministratie uit handen te geven. Bij ons op kantoor werken ervaren payroll experts die kennis hebben van alle wet- en regelgeving op het gebied van flexibele arbeid. Wet- en regelgeving waar u als ondernemer liever niet mee bezig wilt zijn. Wij ondersteunen u graag bij het inrichten van uw flexibele arbeidsorganisatie zonder dat u direct meer kosten heeft.

Waarom Payrolling?

Door gebruik te maken van de Recolo payroll wordt uw complete salarisadministratie uit handen genomen. Daarbij geniet je van een uitgebreide flexibiliteit die meer mogelijkheden biedt in combinatie met minder risico’s. Kosten voor ziekte en langdurige arbeidsongeschiktheid zijn ook verleden tijd. Hierdoor is er meer aandacht voor andere zaken in uw onderneming! Tenslotte heb je zelf duidelijk de regie in handen en bepaal jij hoe de contracten en tarieven zijn opgebouwd. Je bepaalt samen met onze consultant hoe jouw omgeving wordt vormgegeven.

  • Uitgebreide flexibiliteit
  • Uitbestede loonadministratie

Verloning, loonaangiftes en correcte loonadministratie is een expertise waar wij al jaren ervaring mee hebben. U hoeft zich hier geen zorgen meer over te maken. U en uw mensen kunnen rekenen op correcte en tijdige betaling op basis van de voor uw organisatie geldende arbeidsvoorwaarden.

  • HR-partner, actuele kennis/wetgeving

Recolo heeft een juridische afdeling gespecialiseerd in wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeidsrelaties. Voor advies en informatie over relevante ontwikkelingen in de wet- en regelgeving aangaande arbeidsrelaties kunt u te allen tijde terecht bij uw kennispartner Recolo.

  • Geen risico op verzuim

Wij zijn werkgever, dus u heeft geen werkgeversrisico’s meer. Ziekte en verzuim zijn voor onze rekening. Wij betalen het salaris door en u heeft geen kosten meer waardoor u op korte termijn een vervanger kunt regelen.

  • Op maat gemaakte transparante contracten/tarieven

Heeft u nog vragen?

Onze adviseurs staan u graag te woord. We werken transparant dus u weet te allen tijde waar u aan toe bent. We maken een aanbod op maat dat het beste past bij de situatie binnen uw bedrijf. Uiteraard is het aanbod geheel vrijblijvend.

Neem contact op met onze relatiemanager voor meer informatie.

Mickey Meynckens
mickey@recolo.nl