Payroll2018-12-04T10:29:07+00:00

Payroll

Uw ideale payrolling partner

Onze corebusiness is het ondersteunen van horecabedrijven in en rondom Amsterdam. Recolo maakt het mogelijk om uw hele personeelsadministratie uit handen te geven. Bij ons op kantoor werken ervaren payroll experts die kennis hebben van alle wet- en regelgeving op het gebied van flexibele arbeid. Wet- en regelgeving waar u als ondernemer liever niet mee bezig wilt zijn. Wij ondersteunen u graag bij het inrichten van uw flexibele arbeidsorganisatie zonder dat u direct meer kosten heeft.

Voordelen Payrolling bij Recolo:

· Tot 5,5 jaar flexibele inzetbaarheid van personeel op basis van de ABU-cao.
· Geen administratieve rompslomp van de personeelsadministratie.
· Geen kosten bij ziekte en langdurige arbeidsongeschiktheid.
· Praktisch juridisch advies voor de inrichting van uw flexibele arbeidsorganisatie.

Tot 5,5 jaar flexibele inzetbaarheid van personeel op basis van de ABU-cao

Recolo hanteert de ABU-cao. Deze cao biedt de mogelijkheid tot 5,5 jaar flexibele contractvormen aan te bieden naast de optie om werknemers op een eerder moment een contract voor onbepaalde tijd aan te geven. U stelt uw team samen, wij ontzorgen u van de personeelsadministratie
Wij zorgen er voor dat alle wet- en regelgeving correct wordt toegepast en de lonen netjes op tijd worden uitbetaald terwijl u de touwtjes in handen houdt bij de samenstelling van uw team.

Geen kosten bij ziekte en langdurige arbeidsongeschiktheid

Wij zijn werkgever, dus u heeft geen werkgeversrisico’s meer. Ziekte en verzuim zijn voor onze rekening. Wij betalen het salaris door en u heeft geen kosten meer waardoor u op korte termijn een vervanger kunt regelen.

Praktisch advies voor de inrichting van uw flexibele arbeidsorganisatie

Recolo heeft een juridische afdeling gespecialiseerd in wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeidsrelaties. Voor advies en informatie over relevante ontwikkelingen in de wet- en regelgeving aangaande arbeidsrelaties kunt u te allen tijde terecht bij uw kennispartner Recolo.

Heeft u nog vragen?

Onze adviseurs staan u graag te woord. We werken transparant dus u weet te allen tijde waar u aan toe bent. We maken een aanbod op maat dat het beste past bij de situatie binnen uw bedrijf. Uiteraard is het aanbod geheel vrijblijvend.

Neem contact op met onze relatiemanager voor meer informatie.

Mickey Meynckens
mickey@recolo.nl