Voor werkgevers

De diversiteit van onze werkgevers die wij voorzien, zorgt ervoor dat wij interessant zijn voor de Amsterdamse horeca branche. De diversiteit uit zich in de grootte en het karakter van de horecaondernemingen. Met onze flexibiliteit zorgen wij voor een juiste match tussen personen en bedrijven en zo helpen wij uw organisatie op deze manier te groeien!


Waarom Recolo?

Flexibel, gespecialiseerd en betrouwbaar, dat is Recolo. Wij zijn hét uitzendbureau voor de horeca- en facility branche in het dynamische Amsterdam. Met onze kennis van de horecabranche en onze jarenlange ervaring maken wij het mogelijk om de juiste match te maken tussen werknemers en horecaondernemingen.


Echte horecatalenten zijn schaars.

Onze specialisatie in de horecabranche én onze locatie in één van de drukste straten van Amsterdam maakt dat wij precies weten welke horecatrends er op dit moment spelen. Met de keuze voor de juiste medewerkers op de juiste plek spelen wij in op deze trends. Wij zijn dan ook buiten kantooruren voor u bereikbaar voor uw vragen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en daarom bieden wij u een uitgebreid dienstenpakket aan. Recolo uitzendbureau kan u ondersteunen op het gebied van uitzenden, payrolling of werving & selectie. U kunt bij ons dus terecht voor het inhuren van vaste, tijdelijke of flexibele arbeidskrachten voor zowel lange als korte duur.