De Horeca is een geweldig mooie sector waarin structurele carrièrekansen liggen. Of je nu kok wil worden, gastvrouw of gastheer voor gemotiveerde mensen ligt er een kans om te groeien in de horeca.

Om het structurele geschoolde personeelstekort in Amsterdam en de omliggende steden aan te pakken, biedt Recolo Hospitality  een kosteloos-BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg)-traject aan een selectie van gemotiveerde kandidaten. Een BBL-traject is  een vorm van werken en leren tegelijkertijd met begeleiding op school en op de werkplek. Terwijl je leert kun je dus ook gewoon lekker geld verdienen. Afhankelijk van de opleiding kun je een BBL-traject 1 of 2 jaar via ons volgen. In die periode kom je bij ons in dienst en na het BBL-traject krijg je mogelijkheid om in dienst te treden bij een van onze opdrachtgevers. Als jou dit aanspreekt en je bent gemotiveerd, dan kunnen wij je deze kans bieden én betalen wij voor jou je opleiding.

Zie je dit als een kans en ben je een gedreven persoonlijkheid met interesse in de horecabranche? Reageer dan snel met een korte motivatie en wellicht ben jij een van onze nieuwe horecatoppers  die carrière gaat maken in de horeca.


    captcha