Recolo » Zorg

Zorg en Welzijn

De zorg is een sector die al jaren onder grote druk staat, maar sinds Covid-19 in het bijzonder. De werkdruk van de medewerkers neemt alsmaar toe en zorgorganisaties hebben steeds meer moeite met het aantrekken van de juiste mensen. De vergrijzing en het gebrek aan voldoende aanwas van jong talent zorgt voor een toenemende schaarste. Recolo zorgt er voor dat je juiste mensen op de juiste plek terecht komen en biedt medewerkers perspectief.

We kijken naar de wensen en ambities van de medewerkers en werken samen aan een ontwikkelingsplan. Wij vinden dan ontwikkelen en opleiden de sleutel is tot succes en zijn bereid hierin te investeren. Dit is de reden dat wij de kosten van de (bij)scholing voor onze rekening nemen. Zo werken we samen aan een beter werkbare situatie in de zorg waarin de medewerker centraal staat.

Dienstverlening

Recolo is al 15 jaar een betrouwbare HR-partner, gespecialiseerd in het detacheren van personeel. Wij bouwen aan langdurige relaties door intensief samen te werken, ons aan te passen aan uw wensen en door te investeren in ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers.

Meer informatie

Werken bij Recolo

Als je werkt in de zorg sta je dagelijks klaar voor je cliënten, maar wie zorgt er voor jou? Bij Recolo staat het werkplezier en de ontwikkeling van de werknemer centraal. Wil je een volgende stap maken, kom dan kennis maken met Recolo

Meer informatie

Recolo Academy

Bij Recolo investeren we in mensen. Wil je jezelf omscholen of bijscholen op het gebied van handhaving toezicht of beveiliging? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied en je langdurig aan onze organisatie te binden.

Meer informatie