Samen werken aan beleving

Recolo heeft hart voor hospitality en hoge kwaliteit. Door de beste kandidaten en opdrachtgevers samen te brengen, faciliteren we de ultieme gastbeleving.

De eerste stap nemen

Onze Werkwijze

Bij Recolo vinden en verbinden we professionals met een passie voor gastronomie en gastvrijheid. Onze manier van werken trekt gedreven kandidaten en opdrachtgevers voor wie de ervaring van gasten op één staat.

Een persoonlijke aanpak en focus op langdurige arbeidsrelaties vormen het fundament voor service van de bovenste plank. We zijn zeven dagen per week beschikbaar en zetten graag dat stapje extra.

Ons team spreekt meerdere talen, waardoor kandidaten zich snel op hun gemak voelen. Iedereen met wie we werken, weet precies wat-ie aan ons heeft en kan op ons rekenen.

“Samen werken aan beleving” is ons motto en is volgens ons de basis om succesvol te zijn in de sector.

Onze Missie

Ons motto? Samen werken aan beleving. Volgens ons is dát de basis is voor succes in de hospitality-sector.

Het is ons doel om een duurzame instroom van horecapersoneel op gang te brengen en houden. Dat doen we door kandidaten met én zonder ervaring kansen en intensieve begeleiding te bieden. Op de werkvloer, maar ook in de schoolbanken. We geven ze de kans om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen.

Zo blijven al onze ambitieuze Recolisten groeien – zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

 

Onze Kernwaarden

Ambitie

We leggen de lat hoog en stellen duidelijke, realistische doelen. Daar zetten we ons als team vol voor in, elke dag weer.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak. Voor- of tegenspoed, we communiceren altijd open en eerlijk. We doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen.

Flexibiliteit

De hospitality-sector is constant in beweging, en wij bewegen mee. We staan altijd open voor nieuwe oplossingen en samenwerkingsvormen.

Energie

Net als hotels en horeca, gaan we 365 dagen per jaar door. Samen met onze kandidaten en opdrachtgevers doen we alles voor een geslaagde dag – of nacht.

Join our lovely team!

Kun jij je vinden in onze visie en werkwijze en zou je er graag aan meebouwen? Kom bij ons werken! Hieronder staan alle openstaande vacatures.

Solliciteer

5+ nationaliteiten

Dynamische en diverse werkomgeving

108+ opdrachtgevers

Binnen de hotel- en horecasector

2 locaties

Amsterdam en Haarlem

Interne vacatures

Accountmanager

De accountmanager creëert klant-kandidaat relaties, begrijpt behoeften, coördineert werving, en fungeert als brug tussen klant en kandidaat voor effectieve personeelsinvulling in de hospitality sector.

Stage lopen

Stage lopen onthult je carrièrepad en biedt een blik achter de bedrijfsschermen. Ontdek het echte werk bij Recolo, waar stagekansen bloeien. Jouw reis naar succes begint hier! 🚀

Recruiter

Als recruiter vind en match je talent met horeca-kansen, voer je sollicitatiegesprekken, coördineer je plaatsingen en bouw je duurzame klantrelaties op voor succesvolle personeelsinvulling.

Teammanager

Leid teams met passie als teammanager bij Recolo, stimuleer groei en succes. Sluit je aan bij ons dynamische traject en maak een verschil!

Alles wat je verder nog wilt weten

Hoe solliciteer ik op een functie bij Recolo?

Heel eenvoudig! Vanaf de vacaturepagina solliciteer je rechtstreeks, of met één klik op de knop Direct solliciteren en WhatsApp. Kies een van de beschikbare vacatures en vul het sollicitatieformulier in met je persoonlijke gegevens, werkervaring en opleidingsniveau. Voeg je cv en motivatiebrief toe, en versturen maar! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat heb ik nodig om bij Recolo te kunnen werken?

Allereerst: een hospitality-hart. We zijn vooral op zoek naar gemotiveerde medewerkers die weten wat hard werken is. Bovendien moet je goed in een team functioneren, maar óók zelfstandig kunnen werken. Overtuigd dat jij het in je hebt? Solliciteer dan vandaag!

Hoe snel kan ik beginnen?

Onze slogan is “Werken waar en wanneer jij wilt!”. Je kan zelf kiezen bij welke opdrachtgever en op welke dag je werkt. Op ons platform kan je alle opdrachten zien waarvoor je je kan aanmelden, dus de keus is aan jou!

Heb ik bij Recolo opleidings- of ontwikkelingsmogelijkheden?

Ja! Via de Recolo Academy bieden we je hoogwaardige opleidingen en cursussen. Samen met jou zoeken we welke opleidingen het best passen bij je functie en ambitie.

Wat zijn de voordelen van werken bij Recolo?

Op de eerste plaats: een werkgever die in jou en je kunnen gelooft. Daarom geven we je voldoende groeikansen, en een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden. En niet onbelangrijk, je werkt waar én wanneer je wilt.

Hoe verloopt het sollicitatieproces bij Recolo?

We nemen graag de tijd om je écht te leren kennen. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je ervaring en ambities. Daarna gaan we dieper in op jouw skills en persoonlijkheid. Zijn we een goede match? Dan helpen we je om een geschikte functie te vinden. Samen werken we toe naar jouw volgende carrièrestap.

Werken bij Recolo, hoe is dat eigenlijk?

Op de Over ons-pagina vind je meer over wie we zijn, waarin we geloven en hoe we werken. Je leest er ons verhaal, en hoe hospitality in het Recolo-DNA zit verweven.

Hoelang duurt het voordat ik een reactie krijg?

We snappen dat je zo snel mogelijk wilt weten waar je aan toe bent. Daarom proberen we binnen 24 uur te reageren. En als je eenmaal een geschikte werkplek hebt gevonden, doen we ons uiterste best om je dezelfde week nog te laten starten.

Vraag het en krijg antwoord

We helpen je graag — met welke vraag dan ook. Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.