Groeien met Recolo

Bij Recolo krijg je elke dag de kans om jezelf te overstijgen.

Recolo Academy

Door onze jarenlange ervaring op de arbeidsmarkt weten we: scholing is essentieel om te groeien. Zodra we de perfecte baan voor je hebben gevonden, kijken we welke opleidingen en cursussen je kunt volgen om je skills te ontwikkelen en een nóg betere professional te worden.

Een opleiding moet natuurlijk goed aansluiten op je persoonlijke situatie. Daarom zetten we samen jouw doelen en wensen op papier, nog voordat je aan een scholingstraject begint. Vervolgens checken we regelmatig bij je in: we zijn er voor je op het moment dat je ergens tegenaan loopt, maar ook wanneer je iets te vieren hebt!

Waarom Recolo Academy?

Volg een betaalde opleiding die perfect bij je past

Krijg de juiste begeleiding aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan

Word gecoacht naar de volgende stap in je horeca-carrière

Welke cursus past bij jou?

Masterclass Gastvrijheid

Een intensieve training waarbij je de fijne kneepjes van gastvrijheid leert. Ontdek hoe je op gastbehoeften anticipeert en verdiep je in communicatie, klantenservice en etiquette.

Basisvaardigheden Horeca

Tijdens deze opleiding voor beginners krijg je praktijkgericht onderwijs en leer je alle basisvaardigheden die je nodig hebt. Denk aan klantenservice, communicatie en teamwork, maar ook horeca-specifieke skills, zoals tafels dekken, uitserveren en hygiëne.

Leermeester-cursus

Wil jij vooral anderen begeleiden, coachen en ondersteunen? Dan is de leermeester-cursus je op ‘t lijf geschreven. Hier ontdek je hoe je je ervaring en kennis met anderen deelt en een stimulerende leeromgeving creëert.

Sociale Hygiëne

Hoe ga je om met een gast die een borreltje te veel achter de kiezen heeft? Dat en meer leer je tijdens de cursus Sociale Hygiëne. Ontdek hoe je een veilige gastomgeving creëert die voldoet aan de wettelijke normen.

BHV-cursus

In noodsituaties heb je mensen nodig die snel en daadkrachtig handelen. Tijdens de BHV-cursus leer je vaardigheden waarmee je levens redt, zoals brandbestrijding en evacuatie.

Taalcursus

In de horeca ontvang je mensen uit alle windstreken. Da’s een van de mooiste dingen van dit vak. Des te fijner als je die in hun eigen taal te woord kunt staan. Bij Recolo volg je hoogwaardige taalcursussen om je Nederlands of Engels bij te spijkeren.

Jouw bbl-traject, door ons betaald

De horeca is een prachtige sector, waar de carrièrekansen voor het oprapen liggen – of je nu kok, host, receptionist of barista wil worden. Om het structurele tekort aan geschoold personeel aan te pakken, betalen we voor een aantal gemotiveerde en getalenteerde kandidaten hun bbl-traject (beroepsbegeleidende leerweg).

Tijdens deze opleiding krijg je ondersteuning op school en op je werkplek. Terwijl je leert, kun je dus óók gewoon lekker verdienen. Bij ons volg je een bbl-traject van een of twee jaar, afhankelijk van de opleiding. Je komt eerst bij ons in dienst, en na afronding van de opleiding kun je bij een van onze opdrachtgevers aan de slag. 

Ben jij onze volgende op-en-top professional? Reageer dan snel met een korte motivatie!    Start vandaag al met Recolo

    Meld je aan