Werving & Selectie

U als horecaondernemer of hotelmanager wilt uw tijd zo goed mogelijk besteden. Het zoeken en vinden van het juiste personeel neemt veel tijd in beslag. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van gekwalificeerd horecapersoneel in Amsterdam en verzorgen graag voor u de gehele werving en selectie van nieuwe kandidaten. U kunt zich dan richten op de groei en ontwikkeling van uw onderneming.

Aan de hand van het profiel van uw onderneming en gestelde functie-eisen maken wij voor u een match met sterk gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten.

De voordelen van Werving en Selectie

Kiest u voor Werving en Selectie via Recolo, dan komen wij  bij u op locatie langs om de gewenste kandidaat voor uw onderneming te bespreken. In dit gesprek willen wij kennis maken met uw onderneming zodat wij een goed beeld kunnen vormen wat voor type werknemer er goed binnen de onderneming past. Daarnaast bespreken we met u onder andere; de organisatie, de werkzaamheden, het team, functieprofielen en uw wensen betreft de ideale kandidaat.

Na dit gesprek zal ons team van getrainde recruiters voor u aan de slag gaan. Er wordt gezocht naar geschikte kandidaten in onze database. Daarnaast wordt de vacature uitgezet via ons netwerk en gaan we hunten via sociale media en gespecialiseerde jobboards.

De kandidaten die wij voorselecteren worden uitgenodigd bij ons op kantoor voor een uitgebreid intakegesprek. Hier wordt het volgende besproken;

  • Werkverleden

  • Ervaring

  • Interesses

  • Beschikbaarheid en de salarisindicatie

Vervolgens doen wij een uitgebreide referentie check zodat wij een beter beeld krijgen van de kandidaat. Tot slot selecteren wij de meest geschikte kandidaten voor en maken een persoonlijk profiel van de kandidaten voor u. Dit doen wij zodat u in één opslag kan zien wat de kwaliteiten zijn van de kandidaten en waarom wij deze hen aanbevelen. Vervolgens organiseren wij vrijblijvend voor u een kennismakingsgesprek met de kandidaten die u het meest aanspreken.

Werving en Selectie Koks Recolo AmsterdamTarieven voor Werving en Selectie

Voor het verzorgen van de wervings- en selectie berekenen wij een fee. Deze fee is opgebouwd uit een percentage van het bruto jaar salaris van de kandidaat. Deze fee kan dus verschillen per medewerker en is afhankelijk van de ervaring, opleidingen en niveau van de werknemer, salarisindicatie en het aantal uren dat de werknemer gaat werken. De fee wordt eenmalig in rekening gebracht nadat u en uw nieuwe werknemer besluiten een arbeidsovereenkomst met elkaar aan te gaan. Als alternatief bieden we tevens de mogelijkheid om voorafgaand aan de overname een periode de werknemer via Recolo te detacheren.

Heeft u nog vragen?

Onze adviseurs staan u graag te woord. We werken transparant dus u weet te allen tijde waar u aan toe bent. We maken een aanbod op maat voor de situatie binnen uw bedrijf. Uiteraard is het aanbod geheel vrijblijvend.

Neem contact op met onze relatiemanager voor meer informatie.

Mickey Meynckens
mickey@recolo.nl